onsdag den 7. januar 2009

Kulturen

Mange af de studerne er udlændinge, der kender til Montessorri skoler fra deres hjemland. De ønsker at give deres børn den bedste undervisning, samt at det er en privatskole, gør også at der ikke er så mange børn, så hvert enkelt barn kan få ekstra tid. Dette er nødvendigt, da mange af børnene er fremmedsprogede, med engelsk som deres andet sprog.
Der er også mange børn med specielle indlæringsproblemer, samt sociale problemer. Der er plads til alle på Milford Montessori School.
Det giver en fantastisk dynamik på skolen, at der er flere forskellige folkefag, som alle har noget forskelligt at bidrage med. Så alle kan lærer noget fra hinanden.
Der bliver holdt alle de normale armerikanske helligdage på skolen. Hvis en helligdag hører sammen med en speciel form for fest eller tradition, bliver dette holdt på skolen. Forældre og personale hjælper alle til med at få det hele til at løbe rundt. Det er en skole med en sjæl. Alle holder af hinanden og hjælper hinanden.
Selve skolen bliver styret af rektor, som er Regina Boffi. Hun har det sidste ord i hver enkelt detalje der bliver diskuteret på skolen, og alle retter sig efter hende. To af lærene på skolen er hende to døtre, så det er et familiested. Det er Regina der bestemmer hvordan skolen skal fungere og hvilke ting der skal undervises i klasserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar